Hogyan kell a legeredményesebben megtervezni hirdetéseinket?
Többek között, ez is kiderül hírlevelünkből. Ajánlja ismerőseinek is,
vagy értékesítse tovább szolgáltatásunkat és keressen pénzt!
Részletek E-mail-en vagy telefonon!
(Ha regisztrál oldalunkra, külön nem kell hírlevelünkre feliratkoznia!)
Hírlevél

Adatvédelem!
 

A honlap használata során megadott és kezelt személyes adatokhoz a Net-marketing.hu munkatársai, és a rendszergazdák férhetnek hozzá, kivéve a hirdetésben szereplő nevet, telefonszámot, e-mail címet, és egyéb adatokat amit a szolgáltatás használata során bármely, a választott apróhirdetési portálokra látogató személy megismerhet.

A megadott adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait betartva kezeljük, (kiv. használati útmutató) azokat harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha az adattovábbítás törvényben előírt kötelességünk. A megadott adatokból anonimizált módon statisztikákat készítünk, amelyeket saját céljaink érdekében felhasználunk, meghatározott esetekben pedig partnereink számára is elérhetővé teszünk, oly módon, hogy a készített statisztikák adatai egyedi azonosítókhoz ne legyenek kapcsolhatóak.

A regisztrációval a Felhasználó engedélyezi, hogy a Net-marketing.hu a honlap működésével, új szolgáltatások bevezetésével kapcsolatos, kedvezményes fizetési lehetőségekről informáló vagy más reklám tartalmú e-mail üzenetet küldjön. A reklámüzenetek küldését a regisztráció törlésével, vagy a mail@net-marketing.hu címre küldött e-maillel tilthatja le. A regisztrációkor nem kötelezően elkért adatok megadásáról mindenkor Felhasználó dönt, saját belátása szerint.

A honlap látogatása során bizonyos tartalmak automatikusan generálódnak a honlapot futtató webszerveren (pl. a látogató IP címe, a látogatás időpontját, valamint a böngésző és operációs rendszer típusa). Ezen adatokat kizárólag arra használjuk, hogy a honlap forgalmát figyelemmel kísérjük, és további fejlesztéseink érdekében megismerjük Felhasználóink látogatási szokásait. Ezen adatokat a megjelölt céloktól eltérő célra nem használjuk fel.

Az adatkezelő a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény alapján jár el. A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is.

További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse az üzemeltető munkatársát az mail@net-marketing.hu e-mail címen.

Köszönjük!