Hogyan kell a legeredményesebben megtervezni hirdetéseinket?
Többek között, ez is kiderül hírlevelünkből. Ajánlja ismerőseinek is,
vagy értékesítse tovább szolgáltatásunkat és keressen pénzt!
Részletek E-mail-en vagy telefonon!
(Ha regisztrál oldalunkra, külön nem kell hírlevelünkre feliratkoznia!)
Hírlevél

Globális marketing szolgáltatásaink!


Net-marketing.hu szolgáltatások: Internetes hirdetési hadjáratok 550 hirdető oldalon. Honlapkészítés, web fejlesztés, arculattervezés, Web design, karbantartás, keresőoptimalizálás, keresőmarketing, Google első helyezés. Link marketing, speciális oldalakon való megjelenés. Google hirdetési kampányok, újság hirdetések, nyomtatott reklámok. Rádióhirdetések, Banner hirdetések, hírlevelek, Internet és marketing tanácsadás. Regisztráljon és töltse fel hirdetését! Link: www.net-marketing.hu Tel: 06205094319

 

1. Internetes hirdetési hadjáratok 550 hirdető oldalon! Reklám, hirdetésfeladás!

 

2. Honlapkészítés, Web fejlesztés, arculattervezés, Web design, karbantartás!

 

3. Keresőoptimalizálás, keresőmarketing, Google első helyezés!

 

4. Link marketing, speciális oldalakon való megjelenés!

 

5. E-mail marketing, adatbázisok, programok!

 

6. Hírlevelek, blogok, ügyviteli szoftverek!

 

7.Internet és marketing tanácsadás!

 

8. Google hirdetési kampányok!

 

9. Nyomtatott reklámok!

 

10. Banner hirdetések!

 

11. Újság hirdetések!

 

12. Rádióhirdetések!


Hirdetési hadjáratok az Interneten! Hirdetésfeladás 550 hirdetési oldalon, több hónapon keresztül heti 3x-i megjelenéssel! Segítünk Önnek hatékonyan értékesíteni szolgáltatásait vagy termékeit! Nálunk mindent eladhat, autóját, ingatlanját! Hirdetheti szolgáltatásait, termékeit, népszerűsítheti honlapját! Hirdetés, reklám, hirdetésfeladás.


Reméljük, elnyeri valamelyik kampány a tetszését! Nagyobb kampányok sokkal hatékonyabbak és olcsóbbak! Nagyobb kampány esetén vagy hosszú távú együttműködésnél komolyabb kedvezmények várnak Önre!

 

Cégünk hirdetési rendszereken jelentet meg folyamatosan hirdetéseket, így sokkal több érdeklődő láthatja az ön hirdetését! Jelenleg 550 hirdetési portállal vagyunk kapcsolatban, így lehetőség van arra, hogy az ön hirdetését az összes hirdető oldalon egyszerre megjelentessük, hónapokon keresztül! Ami még nagy előnyt jelent, hogy folyamatosan frissítjük a hirdetéseket, így az öné mindig elöl (azaz szem előtt lesz). Személyre szabott reklámkampányt készítünk Önnek, melyet a jövőben más célokra is használhat!

 

Az első lépés, az lenne, hogy be kellene regisztrálnia a www.Net-marketing.hu oldalra! A honlapra regisztráció után fel tudja tölteni a hirdetést! Ezt E-mailben is megteheti, csak akkor írja meg a csomag típusát! Az alap adatokból elkészítjük a személyre szabott kampányát! Többféle hirdetési szöveg (10-15), több megszerkesztett képpel, amely egyezik a honlapja koncepciójával, és nem utolsó sorban keresőoptimalizálással! Az elkészült kampányt átküldjük átnézésre, és ha megfelelt indul a munka! Az adott E-mail címen, nyomon tudja követni hirdetéseit! Míg ezek a folyamatok lemennek, addig kimennek Önnek az automatikus E-mailek, melyben tájékozódhat és megkapja a számla számot, ahova utalnia kellene! Amint megérkezik az utalás, elkészítjük a számlát! A számla ajánlott levélként fog érkezni! Ha pl. hétfői napon ezeket a teendőit rendezi, akkor már keddtől elkezdjük Önnek a hirdetést! A kampányhoz tartozik egy E-mail cím melyben nyomon, követheti hogy mikor, milyen oldalakon jelennek meg hirdetései! Ezekben a levelekben meg tudja nézni, hogy néz ki a hirdetése, és hogy milyen rovatba lett elhelyezve!


Ha bármi kérdése lenne, kérjük írjon egy E-mailt vagy ha szeretné, felkeressük telefonon! 

Reméljük hosszabb távon partnerek leszünk!  Addig is sok sikert kívánunk Önnek!

Tel: 06-20-509-43-19 E-mail: mail@net-marketing.hu

Net-marketing.hu - Hirdetés feladás, mesterfokon!