Hogyan kell a legeredményesebben megtervezni hirdetéseinket?
Többek között, ez is kiderül hírlevelünkből. Ajánlja ismerőseinek is,
vagy értékesítse tovább szolgáltatásunkat és keressen pénzt!
Részletek E-mail-en vagy telefonon!
(Ha regisztrál oldalunkra, külön nem kell hírlevelünkre feliratkoznia!)
Hírlevél

Elérhetőségek - Céginformáció!

Net-marketing.hu marketing szolgáltatások:


Hirdetés, hirdetésfeladás, reklám!
Internetes hirdetési hadjáratok 550 hirdető oldalon!
Honlapkészítés, Web fejlesztés, arculattervezés, Web design, karbantartás!
Keresőoptimalizálás, keresőmarketing, Google első helyezés!
Link marketing, speciális oldalakon való megjelenés!
Google Adwords kampányok!
Facebook hirdetés, Facebook kampányok!
Újság hirdetések!
Nyomtatott reklámok!
Szórólapterjesztés!
Rádióhirdetések!
Banner hirdetések!
Hírlevelek, szövegírás!
Internet és marketing tanácsadás!


Regisztráljon és töltse fel hirdetését!

Érdeklődését, javaslatait, kérdéseit szívesen várjuk:

E-mail-ben: mail@net-marketing.hu

Hirdetés feladás, hirdetés: +36-20-509-43-19

Link: http://www.net-marketing.hu Facebook: https://www.facebook.com/reklamhirdetesA NET-Marketing.hu az Adworld's Global Marketing KFT. Tulajdona!

Adworld's Global Marketing KFT.
Adószám: 14620900-2-42
Cégjegyzékszám: 0109912244

Banki adatok:
Jogosult: Adworld's Global Marketing KFT.
Bank: K&H Bank zRt.
Számlaszám: 10401024-50505755-55511001
 

 
Net-marketing.hu – Hirdetés feladás mesterfokon!
Hirdetésfeladás, hirdetések!

A honlapon megtalál minden adatot! Reméljük, elnyeri valamelyik kampány a tetszését! Nagyobb kampányok sokkal hatékonyabbak és olcsóbbak! Nagyobb kampány esetén vagy hosszú távú együttműködésnél komolyabb kedvezmények várnak Önre!

Cégünk már 12 éve hirdetési rendszereken jelentet meg folyamatosan hirdetéseket, így sokkal több érdeklődő láthatja az ön hirdetését! Jelenleg 550 hirdetési portállal vagyunk kapcsolatban, így lehetőség van arra, hogy az ön hirdetését az összes hirdető oldalon egyszerre megjelentessük, hónapokon keresztül! Ami még nagy előnyt jelent, hogy folyamatosan frissítjük a hirdetéseket, így az öné mindig elöl (azaz szem előtt lesz). Személyre szabott reklámkampányt is készítünk Önnek, melyet a jövőben más célokra is használhat!

Az első lépés, az lenne, hogy be kellene regisztrálnia a www.Net-marketing.hu oldalra! A honlapra regisztráció után fel tudja tölteni a hirdetést! Ezt E-mailben is megteheti, csak akkor írja meg a csomag típusát! Az alap adatokból elkészítjük a személyre szabott kampányát! Többféle hirdetési szöveg (10-15), több megszerkesztett képpel, amely egyezik a honlapja koncepciójával, és nem utolsó sorban keresőoptimalizálással! Az elkészült kampányt átküldjük átnézésre, és ha megfelelt indul a munka!

Az adott E-mail címen, nyomon tudja követni hirdetéseit! Míg ezek a folyamatok lemennek, addig kimennek Önnek az automatikus E-mailek, melyben tájékozódhat és megkapja a számla számot, ahova utalnia kellene! Amint megérkezik az utalás, elkészítjük a számlát! A számla ajánlott levélként fog érkezni!

Ha például hétfői napon ezeket a teendőit rendezi, akkor már keddtől elkezdjük Önnek a hirdetést! A kampányhoz tartozik egy E-mail cím melyben nyomon, követheti hogy mikor, milyen oldalakon jelennek meg hirdetései! Ezekben a levelekben meg tudja nézni, hogy néz ki a hirdetése, és hogy milyen rovatba lett elhelyezve!

Ha bármi kérdése lenne, kérem, írjon! Ha kívánja, felkeressük telefonon! 

Reméljük hosszabb távon partnerek, leszünk!


Cégtörténet!
 

(2002-2015)
 


A NET-Marketing.hu alapötlete 1998-ból származik. Ebben az időben kezdtek elszaporodni a hirdetési portálok (7 darab nagyobb volt) Akkoriban, az összes Magyar apróhirdetési portál, napi nézettsége sem érte el egy mostani nagyobb portál 1 órás nézettségi eredményeit.


2002-re annyi hirdetési portál jelent meg, hogy azokat egy nap alatt végig sem lehet nézni. (jelenleg több mint 550 darab hirdetési oldal van, aminek fele minimum 10000 db hirdetést tartalmaz, tehát jelentősebb apróhirdetési portálnak számít!)
Aki próbálta már, tudja mennyi bosszúság van egy sima hirdetés feladásával. Néha regisztrálni kell, akkor visszaellenőrző e-mailt kapunk, aktiválni kell. Ellenőrző kódokat kapunk e-mailben, végül aktiválni kell a hirdetést. Néha késnek órákat/napokat ezek az e-mailek. Néha lefagy az oldal, azt írja, hogy már feladtuk a hirdetést, közben meg nem aktív még. Hiába adtuk fel a hirdetést nem jelenik meg, kéretlen E-mailek érkeznek százasával, mert saját email címünket adtuk meg... és még sorolhatnám. 2-3 hirdetést feladunk mi is, ha jól megy, és rászánunk egy-két órát, 10-20-at is, ez nem jelent problémát. De ez - valljuk be - nem sok vizet zavar. Másnapra már sok-sok hirdetés előttünk van, a miénket meg senki nem fogja elolvasni. Páran ezért gondolják hogy nem ér sokat az internetes marketing!

Kinek van ideje minden nap, erre a közel 550 oldalra feladogatni újra és újra a hirdetéseket!?
Heti több száz regisztráció, visszaellenőrző email, aktivizáló kód, 20 különböző formátumba és méretben a képek csatolása. Még gyakorlattal is, ez NAPI 20-28 órát venne igénybe!

 

MI EZÉRT VAGYUNK már 12 éve! Egy hirdetését akár 4 Ft-ért feladunk Ön helyett! Reklámszakmában, profi szinten, ki ad fel Önnek ennyiért hirdetést? Ráadásul nálunk beállíthatja akár hónapokra előre, melyik hirdetési oldalakon, hányszor szeretné, hogy megjelentessük hirdetéseit!

 

Ha ennyit sem szeretne vesződni vele, csak választania kell csomagjainkból. A legnagyobb szakértelemmel állítottuk össze őket. Tudjuk milyen napokon, hány órakor, melyik portálokon érdemes az Ön hirdetésit elhelyezni, hogy a legtöbb látogató olvashassa közvetlen az Ön hirdetéseit!

 

Feltehetjük magunknak a kérdést! Számítana-e, hogy ha termékünket vagy szolgáltatásunkat az ÖSSZES jelentősebb magyarországi és határmenti apróhirdetési portálon, folyamatosan és egyszerre az első helyeken tudnánk reklámozni? Ha állandóan az összes konkurenciánk előtt látná mindenki a mi hirdetésünket? Ha termékünkkel kapcsolatban keresnek az interneten, a Google, Yahoo és minden egyéb kereső közvetlen a mi hirdetéseinkre mutatna? Ha naponta több százezren látnák a hirdetésünket?


Ha ezek számítanak Önnek, akkor töltse fel mobiltelefonja akkuját, hogy fogadni tudja az érdeklődőket, és kezdjük el együtt a munkát: Regisztráció

 A Net-marketing.hu a Adworld's Globalmarketing Kft. tulajdonát képezi!
A honlap oldalain található összes adat, kép, leírás, tájékoztató és reklám szöveg a Adworld's Globalmarketing Kft. tulajdona. Ezek bármilyen jellegű felhasználása a tulajdonos hozzájárulása nélkül, a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után!