Hogyan kell a legeredményesebben megtervezni hirdetéseinket?
Többek között, ez is kiderül hírlevelünkből. Ajánlja ismerőseinek is,
vagy értékesítse tovább szolgáltatásunkat és keressen pénzt!
Részletek E-mail-en vagy telefonon!
(Ha regisztrál oldalunkra, külön nem kell hírlevelünkre feliratkoznia!)
Hírlevél

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdés: Hogy tudok hirdetést feladni?
Válasz: Oldalunk
regisztrációhoz kötött, és nem ingyenes. Bővebb segítség és leírás, lépésről lépésre, oldalunkon az Útmutató menüpontban található.

Kérdés: Regisztráltam, hova írjam a hirdetésem adatait? Csak egy nagy fehér négyzet van?
Válasz: A nagy fehér négyzetbe kell beleírni MINDENT ami a hirdetéssel kapcsolatba szóba jöhet. Nincsenek felesleges mezők, Ön megad minden adatot amit fontosnak tart, mi pedig szétválogatjuk, és ízlésesen a megfelelő helyeken használjuk! FIGYELEM! Célszerű minél több adatot megadni az észszerűség határain belül!

Kérdés: Beírtam a hirdetést, megadtam a hirdetés adatait is, közvetlen a hirdetés alatt a fehér négyzetbe. Milyen csomagot válasszak, vagy miket válasszak a felsorolásokból?
Válasz: Ha nincs elég ideje, válasszon egy csomagot a többi már a mi dolgunk. Ha ismeri a hirdetési portálokat, egyesével is összeválogathatja hol szeretne megjelenni, milyen rendszerességgel, mennyi időn keresztül, esetleg ki szeretné-e emelni hirdetését.

Kérdés: Mi az a hirdetés kiemelés, és miért nem lehet mindenhol választani?
Válasz: Hirdetési portálonként változó, van-e náluk ilyen lehetőség. Ha van akkor ez fizetős szolgáltatás, és ennek a díjával a végösszeget megnöveljük. A kiemelés azért fontos, mert így még észrevehetőbb lesz az Ön hirdetése, így nagyobb a hatékonysága is!

Kérdés: Bejelölgettem mindent, alul a rovatok száma mit jelent?
Válasz: Hány rovatban jelenik meg majd a hirdetése. Pl. 2 rovat megjelölése esetén megjelenhet az "Eladó budai lakások" rovatban is, és a "Lakások 10-20M között" rovatban egyaránt. Ez természetesen nemcsak a költséget növeli de a hatékonyságot is NAGYON megnöveli! FIGYELEM! A
szabályok betartása érdekében, olvassa el azoknak az apróhirdetési oldalaknak a hirdetései feltételeit, ahol hirdetni szeretne, és nézze meg hány rovatba adhat fel hirdetéseket magánszemélyként vagy cégként.

Kérdés: Képet is szeretnék feltölteni, milyen formátumban kell, mekkora lehet, hol kell csatolni?
Válasz: Alul olvasható a kép feltöltése szöveg mellett a "Tallózás.." ikon. Erre kell rákattintani, majd kiválasztani a képet, és a "Megnyit" gomb(magyar windows xp esetén). A kép bármilyen formátumú lehet, ajánlott max. 200 Kbyte méretet tartani, de lehet nagyobb is. EGY kép feltöltésére van lehetőség!

Kérdés: Mi az a végösszeg? Csak nem fizetni kell ezért a szolgáltatásért?
Válasz: Magyarországon garantáltan nem talál ennél hatékonyabb apróhirdetési kampány lehetőséget! Ha nem szeretne fizetni, arra is használhatja az oldalt, hogy beteszi a kedvencekhez és kézileg egyesével feladogatja magának a hirdetéseket.(Kellemes időtöltés) Ki van gyűjtve az összes jelentős apróhirdetési portál, és folyamatosan ellenőrizve vannak, ha mégis inkább időt/pénzt szeretne megtakarítani akkor PROFIKRA bízza a munkát, és minket választ.

Kérdés: Meg vagyok elégedve a végösszeggel is, rányomtam a Hirdetés Feladására. Hol jelennek meg és mikor a hirdetéseim?
Válasz: Látta az összesítőt, hogy miket választott és hol, mennyiszer fog megjelenni a hirdetése. Ott a végösszeg is, amit számlánkra át kell utalni:


Banki adatok:

 

Jogosult: Adworlds Globalmarketing kft.

Bank: K&H Bank zRt.

Számla: 10401024-50505755-55511001


A hirdetések az átutalás megérkezte után, legkésőbb 5 munkanapon belül jelennek meg. Ha sürgős a hirdetési kampánya, akkor utalás előtt is el tudjuk kezdeni, de ezt kérjük E-mailben jelezze!

Kérdés: Elrontottam egy hirdetést, meg tudom változtatni?
Válasz: Amennyiben nem utalta még el a pénzt igen. Csak újra fel kell adnia a hirdetést, és annak az ellenértékét elutalni. A ki nem fizetett hirdetéseket 8 napon belül töröljük.

Egyéb kérdés esetén: mail@net-marketing.hu