Hogyan kell a legeredményesebben megtervezni hirdetéseinket?
Többek között, ez is kiderül hírlevelünkből. Ajánlja ismerőseinek is,
vagy értékesítse tovább szolgáltatásunkat és keressen pénzt!
Részletek E-mail-en vagy telefonon!
(Ha regisztrál oldalunkra, külön nem kell hírlevelünkre feliratkoznia!)
Hírlevél

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A Net-Marketing.hu az első olyan portál, ahol Magyarország ÖSSZES jelentős apróhirdetési oldalán Ön EGYSZERRE hirdethet!

Apróhirdetési kampányainkból egyetlen gombnyomással kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb hirdetési csomagunkat, melyeket nagy gonddal és szakértelemmel állítottunk össze.
De akár egyesével is kiválogathatja, mely hirdetési portálokon szeretne megjelenni.

Önnek csupán regisztrálnia kell a főoldalon, és miután rendszerünkbe belépett, azonnal fel is adhatja hirdetéseit 1-2 gombnyomással.

A főoldalon, középen található nagy fehér négyzetbe kell beírni (a minta alapján), a hirdetése szövegét, és elérhetőségeit egyben!

 

 

A hirdetés szövege után a következő adatokat érdemes megadnia:

(Vagy úgy kell megfogalmazni a hirdetését, hogy a lenti adatok benne legyenek!)

 

Kiemelt rész*: Eladó XI. kerületi Lakás

Irányár*: 19.300.000.- Ft

Név*: Varga Zsuzsanna

Hely: Budapest XI. kerület

Irsz.: 1115

Link: www.ingatlan.hu/kinizsi

Tel./Fax: 3184572

Mobil*: 06702223334

Cím: Ingatlaniroda Kft. 1221 Budapest, Nagy Pál utca 12.

 

*-al jelölteket sem kötelező megadni, csupán ajánlott, hogy még hatékonyabb legyen a hirdetés!

Leírása:

 

Kiemelt rész - Több hirdetési portálon van a hirdetéseknek kiemelt része. Ez 2-3 szóban a hirdetés tömör tartalma. Amire rápillantva azonnal látszik mit tartalmaz a hirdetés.

 

Irányár - Vagy irányár, vagy fix árat is érdemes a hirdetéshez írni a miheztartás végett.

 

Név - Kit keressenek a hirdetéssel kapcsolatban.

 

Hely - Helyileg hol található a hirdetés tárgya. (nem mindegy hogy Debrecen vagy Budapest 13. kerület)

 

Irsz - Irányítószám. Több Hirdetési portál kér a hirdetés feladásánál irányítószámot. A hirdetés tárgyához vonatkozót adjuk meg! Esetünkben pl. 11. kerületi ingatlanét. (1115)

 

Link - Ha van honlap megadhatjuk azt is.

 

Tel./Fax - Vezetékes vagy/és fax szám megadása.

 

Mobil - Mobiltelefonszám megadása. KIEMELTEN érdemes megadni. Hozzá lehet tenni milyen napokon, milyen időközben kereshetik Önt!

 

Cím - Ha Önnek boltja, telephelye, irodája van érdemes beírni ezt is ahol személyesen felkereshetik Önt! Nyitvatartást is érdemes megadni ha nem előzetes egyeztetés alapján érkeznek az érdeklődök Önhöz!

Az adatokat lehet szépen megfogalmazva a hirdetésbe beleszőni, vagy natúr leírni egymás alá. Mi úgyis úgy adjuk fel hirdetéseit, hogy az adatokat szétválogatjuk, és minden mezőbe a neki megfelelő adat fog kerülni. Cél, hogy formailag helyes, lényegre törő hirdetések jelenjenek meg!

Miután megvan a hirdetés szövege, és megadta azokat az adatokat amiket jónak lát, bejelölheti hol szeretne megjelenni.
Erre két lehetősége van.
Jelölőnégyzeteink segítségével, vagy választ egy csomagot, vagy egyesével bejelölgeti mely apróhirdetési rendszerekben kíván megjelenni.

 

 

Ha csomagot választ, ott csupán azt kell kiválasztania hány hétre szeretné feladni hirdetéseit!

Ha egyesével választja ki a hirdetési oldalakat, ahol szeretne megjelenni, ott külön megadhatja mennyi időre, milyen gyakorisággal jelenjen meg az első helyen az Ön hirdetése. Esetleg ki is emeltetheti emelt díjas SMS-el a hirdetését.(ezt is megcsináljuk Ön helyett, mindeféle egyéb költség nélkül!!!)

 

Hány rovatban jelenjen meg a hirdetés:

 

 

FIGYELEM! Egy rovatba történő hirdetés feladása esetén Ön csupán egy rovatba fog bekerülni! Látogatottságát hatványozhatja ha több rovatba jelennek meg egyszerre hirdetései. (pl.: Eladó XI. kerületi lakás esetén megjelenik az Ön hirdetése az eladó Budai lakások rovatban, ha 2 rovatba jelenteti meg hirdetését, bekerül a budapesti lakások 10-20 millió között rovatba is, és az eladó Budai lakások rovatban is EGYARÁNT!... és így tovább!) Ez garantálja azt a lehetőséget, hogy akik nem célirányosan az Ön hirdetésének tárgyát keresik, azok is elolvassák a hirdetését, és így az Ön ajánlatáról értesüljenek! Ez adja meg a hirdetési rendszer igazi hatékonyságát!!! 2-5 rovatban ajánlott egyidőben megjelenni!(Minél több rovatba jelenik meg hirdetése, értelemszerűen a végösszeg is annál több lesz, hiszen ahány rovatot választott, ennyiszer több hirdetést adunk fel Önnek!)

Alul a végösszegnél látszik mennyibe fog kerülni az adott időre az Ön hirdetési kampánya. Ha sokallja az összeget lefaraghat belőle, ha még erősebb kampányt szeretne, hogy minél többen lássák az Ön hirdetését, még be lehet jelölni ezt-azt!

 

Ha végzett a válogatással, a Képfeltöltésnél feltehet ingyen egy képet a megjelenő hirdetéseihez.

 

Ezután ha rákattint a Hirdetés Feladása gombra akkor, megjelenik egy összesítő arról, miket választott/mennyi időre és mennyibe kerül. Ezt az összesítőt emailben is elküldjük Önnek (arra a címre amivel regisztrált hozzánk!) és mi is kapunk egy példányt belőle.

 

Végezetül az a dolga, hogy az emailben, és az összesítőben megadott számlaszámra átutalja a hirdetésének összköltségét. Megjegyzés rovatba pedig az Ön belépési nevét adja meg!

Figyelem! Ez az a név amivel oldalunkra be tud lépni. Amivel oldalunkra regisztrált! Ez alapján tudjuk azonosítani Önt, hogy valóban befizette a pénzt!

Amint Ön kifizette, és megérkezett számlánkra a hirdetés ellenértéke, azonnal elkezdjük a hirdetéseket feladni!

Mobiltelefonja akkuja legyen feltöltve, nehogy túl gyorsan lemerüljön a sok érdeklődő miatt!


Sikeres Hirdetést kívánunk!


Bármilyen kérdése van, tegye fel szakértőinknek E-mailben vagy telefonon:
mail@net-marketing.hu


Hirdetésszervezés: 06-20-509-43-19